sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Vähenee, vähenee! Kahden viikon päästä tähän aikaan pitäisi olla jo eräoppaan tutkinto takataskussa ja koulu sen myötä nipussa. Jäljellä on enää yksi tentti sekä viimeisenä puristuksena maastonäyttö, eli eräänlainen loppukoe metsässä. Isoimmat ja pahimmat lajitentit, joita olin stressannut hullun lailla käytännössä helmikuusta lähtien, ovat jo takana ja molemmat menivät heittämällä läpi. Kasvitentissä pääsin yllättämään jopa itseni, kun 120:sta kasvista kysyttiin tentissä 60 ja sain niistä 58 oikein!

Ensi viikolla vielä muutama ötökkä haltuun ja se olisi sitten siinä.

Kun koulu perjantaina 5.8. päättyy torvisoittokuntamaisiin juhlallisuuksiin, alkaa uusi arki. Jos sitä nyt ihan arjeksi voi kutsua. Katselin nimittäin kalenteria syksyn osalta ja se on melko sekopäinen aina tammikuulle asti. Juuri, kun olin ehtinyt fiilistellä, että jes, tässähän pääsee olemaan vähän kotonakin vuoden tauon jälkeen, kun ei tarvitse joka maanantai ajaa Eerikkilään, iski todellisuus vasten kasvoja. Kun tätä listaa katselee, niin tulee mieleen, että kannattaakohan minun tuota rinkkaa missään välissä edes purkaa?

6.-9.8. Lontoo 14.-19.8. Sarek, Ruotsi 27.8.-5.9. Mont Blanc, Ranska 24.-29.9. Sarek, Ruotsi 12.-16.10. Basecamp Oulanka, Kuusamo 7.-16.11. New York 12.12.-10.1. Kilimanjarjo, Tansania & Aconcagua, Argentiina

Tähän vielä tietenkin päälle kaikki lyhyemmät kotimaan reissut, viikonloppuretket ja luennot. Sekä sitten ihan normihommat, kun aloitan syyskuussa tekemään Helsingin Partioaitassa puolta viikkoa myymälässä. Kirjoitellakin pitäisi jotain välillä.

Vaikka en toki valita yhtään, niin sitä minä tässä vaan mietin, että koskahan mä olen ajatellut levätä??

Kattellaan ilmeisesti ensi vuonna sitten. Bring it on.

Seuraava kirjoitus Aivan ensimmäinen kirjoitus